Masalah yang biasa dihadapi oleh wanita yang bekerjaya diluar sana ialah masalah kulit yang semakin mengecewakan. Termasuklah saya.

Seiring dengan usia, dan kerja yang bertambah saya seringkali terpaksa datang awal ke tempat kerja dan tidak berapa suka ambil masa untuk make up dengan tebal.

Apabila menganjak ke usia 30-an ini jaragat-jeragat sudah mula menampakkan diri, saya mula risau akan pertumbuhan yang mula mengganas dan kulit semakin kusam, saya sendiri membuat keputusan untuk mengambil set lengkap radiant ini.

Dan yang paling mengujakan, tak sampai 5 hari saya mendapat result yang sangat berpuas hati dengan pengambilan set lengkap kecantikan shaklee ini. Tak percaya, ini adalah testimoni saya sendiri tau.

Set Kencatikan Shaklee

Memang ini lah masalah saya di usia 30-an. Saya mula perasan pada 11th September kulit muka saya makin teruk. Disebabkan stress dengan thesis yang perlu disiapkan, beberapa project paper yang kena lengkapkan mengikut masa yang cukup pendek.

Siapa tak terkejut kan? tiba-tiba je ada dah ada jeragat dikulit muka ini, dengan eye bag, liang pori yang semakin membesar, kulit makin kusam, dan yang paling menggerunkan JERAGAT dah mula menampakkan diri.

Waaaa, risaunya saya. Kebetulan pada waktu itu ada kelas nutrisi di Shaklee mengenai penjagaan kulit wajah, terus saya pergi untuk mendapatkan informasi yang lengkap tentang penjagaan kulit wajah. Alhamdulillah, penerangan yang cukup lengkap dan jelas keperluan nutrisi harian untuk tubuh badan kita.

Di dalam kelas ini, nutrisi menerangkan keperluan untuk tubuh badan kita. Ialah, seiring dengan usia, kita perlukan pelbagai nutrisi untuk kesihatan dalaman dan juga luaran. Nutrisi dalaman sangat penting tau daripada luaran. Sebab bila dalaman kita dah elok secara automatiknya, luaran pun cantik juga. Tak percaya jom dengarkan perkongsian saya dalam video ini, macam mana saya boleh jatuh cinta dengan Set Kecantikan Shaklee ini.

Testimoni Radiant Set dari Saya Pekerja yang Busy dan kurang make-up ditempat kerja.

Saya kongsikan bagaimana saya jatuh cinta dengan Shaklee ini tau, nak tahu apa set yang saya ambil, semestinya Radiant Set daripada Shaklee.

Nak tahu kenapa ianya terbaik untuk semua peringkat umur? Jom kita tengok bagaimana ianya membantu. Tengok sampai habis tau, sebabnya ianya ada himpunan testimoni daripada pengguna-pengguna yang mengambil set lengkap ini.

Set Kecantikan Terbaik – Radiant Set untuk semua peringkat umur.

Haaa, macam mana? teruja tak? Bestkan tengok testimoni dari customer & sahabat saya? Best ke best? Memang confirm membantu dan anda sememangnya berpuas hati dengan set yang diambil. Percayalah.

Jadinya kalau anda inginkan set kecantikan Shaklee yang super best ini, anda boleh hubungi saya di sini:

Pengedar Shaklee Aktif

 

 

 

Tonton Video 2 minit yang memaparkan aktiviti kami team Shaklee kami yang merupakan

Group Pengedar Shaklee Aktif dan Terbesar di Malaysia di Malaysia

 

“BINA BUSINESS ANDA – Build to Last Bersama Shaklee”

Jadi, apa tunggu lagi. Jom DAFTAR AHLI SHAKLEE! Rugi sangat jika tidak mendaftar, pilihan hanya dihujung jari anda. Hubungi saya disini:

daftar-ahli-shaklee

Anda ingin mendaftar Sebagai Ahli Shaklee

Borang Daftar Ahli Shaklee

Mencari Pengedar Terdekat dengan Anda – Pengedar Shaklee di Malaysia

Pengedar VIVIX Shaklee Aktif

Pembelian terus melalui HQ Shaklee

Beli online Shaklee menggunakan Debit / Credit Card

Harga Product Shaklee

Dapatkan Harga Product Shaklee di sini

Please follow and like us:
%d bloggers like this: