Pengedar VIVIX Shaklee Aktif & STOKIS Shaklee TERBESAR AKTIF di KLANG: Penduduk Klang yang mencari Pengedar Shaklee Klang atau Stokis Shaklee Klang?

 

Kami merupakan team Shaklee daripada Group iReach dan SuperStar yang berpengalaman lebih 20 tahun dan aktif di Malaysia.

 

Sekirangan anda memerlukan Produk Shaklee untuk Penghantaran ke Rumah / Pejabat anda, anda boleh hubungi beliau

 

COD Shaklee boleh hubungi Pengedar Vivix Shaklee di Klang :

 

Nama : Rizz Zahari

FB Page : Pengedar Shaklee Klang

Contact No : 019 305 4169

Blog :

www.RichRizz.my

www.RizzZahari.com

COD Area : Klang, Meru, Kapar, Setia Alam, & Kawasan Sekitarnya

 

Kak Rizz merupakan AM di dalam automotif industri dan beliau sangat berpengalaman dalam bidang kesihatan. Beliau juga mengambil Shaklee untuk kesihatan tubuh badan beliau bermula dari set pelawasan, mengandung, bersalin sehingga ke kesihatan tubuh badan untuk keluarga beliau.

 

Untuk pengetahuan anda, kami dalam Shaklee pula team mempunyai mentor berpengalaman lebih daripada 20 tahun di dalam Shaklee.

 

Kak Rizz merupakan Pengedar Shaklee yang TERLATIH dan BERPENGALAMAN serta tinggal di Bandar Utama Klang serta beliau juga boleh COD Produk Shaklee ke seluruh Klang.

 

Oleh itu, sekiranya anda memerlukan konsultasi di dalam Kak Rizz juga boleh membantu anda tentang pengambilan produk yang BETUL, BERKESAN dan BERSESUAIAN untuk anda seperti yang disarankan oleh PAKAR NUTRISI yang bertauliah.

 

 

Shaklee hanya melantik Pengedar SHAKLEE dan bukan Stokis Shaklee. Warga Klang yang mencari Stokis Shaklee bolehlah menghubungi Pengedar Shaklee di Klang dalam rangkaian kami untuk COD produk Shaklee atau Self Pick up di seluruh daerah Klang.

 

Anda juga boleh mendaftar ahli Shaklee untuk mendapatkan hak istimewa bersama Shaklee.

 

 

Ini adalah lebih menguntungkan dan menjimatkan bagi warga Klang untuk menjadi ahli Shaklee yang sah berdaftar dengan Pengedar Shaklee Klang juga, supaya anda boleh mendapatkan perkhidmatan daripada kami.

 

 

Pembayaran secara debit card atau kad kredit juga diterima.

 

Bagi yang tak sempat untuk COD Shaklee di Klang atau self pick up anda juga boleh memilih untuk poslaju ke mana-mana saja lokasi pilihan anda.

 

 

Kami juga membuat pengeposan produk Shaklee di Semenanjung Malaysia sehingga ke Sabah, Sarawak, Brunei dan Singapura.

Lokasi Pengedar VIVIX Shaklee Aktif & STOKIS Shaklee TERBESAR AKTIF di KLANG

7 Sebab Kenapa Anda Perlu Beli Shaklee dari Saya dan Bukan Daripada Pengedar Shaklee yang Lain?

 

1. Stock Terbaru Daripada Warehouse Shaklee

 

Kami merupakan Pengedar Shaklee yang mengambil stock terus daripada Warehouse Shaklee di Shah Alam, jadi stock kami semuanya terbaru daripada Shaklee. Bukan stock bawah katil ya.

 

2. Pengalaman mengamalkan produk Shaklee lebih daripada 20 tahun

 

Shaklee merupakan produk yang sangat selamat dan semulajadi. Team kami sudah pun mengamalkan produk Shaklee lebih daripada 20 tahun. InsyaAllah kami akan kongsikan pengalaman dan juga tahap kesihatan mereka yang semakin baik. Alhamdulillah.

 

Shaklee mempunyai kajian kesihatan bagi mereka yang mengambil produk Shaklee. Anda boleh lihat bagaimana tahap kesihatan mereka dimana kajian tersebut Shaklee mengambil pihak ke-tiga untuk mendapatkan perbezaan tahap kesihatan setelah mengambil produk Shaklee lebih daripada 20 tahun.

 

3. Pengalaman sendiri dalam menggunakan Produk Shaklee

 

Saya sendiri pengamal produk Shaklee dan mengambil Set Shaklee sejak 2012 lagi. Sehinggakan semua ahli keluarga saya mengamalkan dan makan produk Shaklee ini untuk keperluan nutrisi harian untuk tubuh badan kami.

 

4. Mempunyai direct access kepada Nutritionist Shaklee

 

Kumpulan kami mempunyai direct access kepada Nutritionist Shaklee, sekiranya ada pertanyaan atau pun kemusykilan, insyaAllah kami akan bantu anda untuk pengambilan produk Shaklee yang terbaik untuk keperluan anda.

 

5. Kumpulan yang Terlatih dan Mempunyai pengetahuan dalam bidang Nutrisi Shaklee

 

Setiap bulan Shaklee akan memberikan latihan mengenai informasi kesihatan melalui Health Talk bersama Nutritionist Shaklee yang bertauliah. Kami juga didedahkan dengan kepentingan Nutrisi didalam tubuh badan serta keperluan pengambilan untuk meningkatkan tahap kesihatan dan gaya hidup kita. Kami juga mempunyai access dengan Doktor Pakar yang mengamalkan nutrisi dalam meningkatkan kesihatan dalam tubuh badan kita.

 

6. Boleh COD Produk Shaklee ke rumah atau pejabat anda

 

Perkhidmatan COD juga dijalankan oleh kumpulan kami, kami akan mengambil produk fresh dari Warehouse Shaklee dan hantar kepada anda dengan segera (insyaAllah dalam masa 24 jam). Dan saya juga tidak simpan stock yang banyak di rumah ya, kami mengamalkan konsep stock terus dari Shaklee.

 

7. Pengambilan dose yang bersesuaian untuk keperluan tubuh badan anda

 

Setiap tubuh badan manusia mempunyai tahap dan keperluan nutrisi yang berbeza. Oleh itu, kami boleh bantu anda tentang cara pengambilan produk yang betul dan berkesan kerana kami dilatih oleh Pakar Nutrisi Shaklee.

Anda berminat untuk tambahkan pendapatan dengan Bisness Shaklee dan Jana Income Tambahan daripada rumah anda? Jom saksikan dua video best ini:

 

Buat Bisnes Sambil Bekerja

Dah Ada Kerjaya, Perlu ke Berniaga?Pengarah Khazanah Research Institute; Dr Muhammed Abdul Khalid, berkata:"Purata gaji Malaysia pada 2016 ialah RM1,600 berbanding RM1,500 tahun sebelumnya. Tetapi, kenaikan gaji di kawasan bandar cuma RM55. Negeri seperti Melaka dan Pulau Pinang pula, kadar kenaikan jadi sifar jika di ambil kira kadar inflasi." Admin boleh relate dengan statement beliau.Zaman mak/ayah kita bekerja dulu, gaji permulaan seorang graduate sekitar RM1,200 sebulan. Rumah sewa masa tu cuma RM50-100. Bayaran bulanan kereta pun lebih kurang sama; RM100 sebulan untuk kereta Datsun (kereta popular zaman 1980-an).Zaman sekarang, gaji graduate sekitar RM2,500. Rumah sewa pun dah RM700 (flat). Kalau rumah teres atau kondo lebih mahal, RM1,000 ke atas biasanya. Bayaran bulanan kereta pula RM500. Tu pun habis Perodua Axia dah, belum Honda City atau Toyota Vios.Agak-agak, berapa je yang tinggal?Sebab tu, orang sekarang makin susah menyimpan. Nak simpan macam mana kalau nak makan pun belum tentu cukup. Sampai orang KWSP cakap:1) "65% orang Malaysia cuma ada simpanan kurang RM50,000 bila umurnya 54 tahun". Maknanya, majority rakyat Malaysia nak simpan RM150 sebulan pun payah.2) "70% habiskan duit pencen kurang drpd 30-hari". Agak-agak, bagaimana nak survive baki umurnya yang masih 10-30 tahun lepas tu? Sebab tu, berniaga sambil bekerja bukan lagi pilihan. Tak kira passionate kerja macam mana sekalipun. Supaya kita tak jadi beban pada anak-anak bila dah tua nanti. Cuma pastikan, perniagaan yang kita usahakan tidak mengganggu kualiti kerja hakiki. Dalam banyak-banyak, memang bisnes online lah yang paling sesuai. Itu lah juga yang sedang diusahakan oleh Pn Putri Zulaikha Amin; #iReachLeaders dalam video ni. Sambil bekerja di salah satu syarikat gergasi pun masih boleh buat bisnes kalau dengan iReach ni. Tanpa mengganggu, kualiti kerja hakiki.Best kan bisnes ni?SHARE & Like IREACH untuk #iReachStory

Posted by iReach on Ahad, 28 Mei 2017
Walaupun Pemalu Tapi Tetapi Berjaya Dalam Bisnes

Kebanyakan orang ambil terlalu lama untuk mencari bisnes dan peluang yang sesuai.Ada yang ambil masa sebulan, ada jugak setahun, malah ada juga yang hingga sekarang masih lagi mencari bisnes yang sesuai. Kerap kali alasan yang diberikan adalah Saya ni pemalu lahSaya ni bukan berdarah bisnes jadi selalu bisnes tapi tak jadi Saya dah buat macam-macam tapi tak menjadi pon Ala susah lah bisnes ni ada yang mudah lagi tak? Alamak modal tinggi lah, saya tak cukup duit Tapi berbeza dengan Puan Farha Maskuri, walaupun pemalu tapi didorang dengan suami yang percaya dengan bisnes shaklee yang mampu pergi jauh dan dia cuba. Tetapi yang paling seronoknya dia tak perlu jumpa orang hanya berniaga melalui "senyap-senyap" sahaja pun mampu menjana pendapatan yang tak disangka-sangka Asal mulanya tak mahu berada di zon selesa, dan mencabar diri untuk lebih berjaya tapi akhirnya mampu pergi jauh dari apa yang dijangkakan. Best kan bisnes ni?SHARE & Like IREACH untuk #iReachStory

Posted by iReach on Isnin, 24 Julai 2017

Jom Ketahui 5 Sebab Kenapa Anda Perlu Joint Kami dan Pilih Kami Sebagai Business Partner anda.

 

1. Group Paling Aktif di Malaysia

Kumpulan kami dibimbing oleh mentor yang berpangkat Presedential Master Shaklee (Pangkat yang paling tinggi di Shaklee) yang telah mencapai pendapatan 6 angka setiap bulan (bukan setahun ya) dan beliau juga seorang yang sangat komited dalam Shaklee untuk membantu lebih ramai orang yang inginkan kebebasan kewangan.

 

2. SOP yang membantu anda untuk buat business secara online

Kami akan membantu anda langkah demi langkah di dalam Shaklee sehingga anda berjaya di dalam Shaklee. Kami juga mempunyai Standard Operation Procedure bagi mereka yang baru bermula exclusive untuk mereka yang berdaftar dibawah kami,

 

3. Duplication System yang terbukti berkesan

Kejayaan saya sekarang adalah daripada tunjuk ajar mentor dan kami mempunyai kelebihan dalam pemasaran Shaklee secara online dan juga offline. Jadinya anda boleh memilih cara mana yang bersesuaian dengan anda untuk membuat pemasaran Shaklee. Kami mempunyai track record yang terbaik untuk kedua-dua sistem.

 

4. Material dan Poster yang Cantik dan Tersedia ada untuk Promosi di Instagram, Facebook, Blog mahupun di media sosial

Kekangan masa untuk design poster dan material bukan alasan, kami telah mempunyai pelbagai poster yang cantik dan memudahkan anda untuk berkongsi dengan pelanggan anda.

 

5. Support team 24 jam daripada leader sekiranya anda mempunyai pertanyaan samaada produk, keperluan dan juga busines.

Istimewanya sekiranya anda berdaftar dengan kami, anda boleh hubungi kami bila-bila masa sahaja jika anda memerlukan bantuan.

 

Hubungi saya di talian 019 305 4169 untuk COD Shaklee atau membuat penghantaran ke Seluruh Malaysia.

Nak Daftar Ahli Shaklee? Type “DAFTAR AHLI” dan Whatsapp ke 019 305 4169 sekarang juga untuk mendaftar ahli Shaklee.

 

Tonton Video 2 minit yang memaparkan aktiviti kami team Shaklee kami yang merupakan

Group Pengedar Shaklee Aktif dan Terbesar di Malaysia di Malaysia

“BINA BUSINESS ANDA – Build to Last Bersama Shaklee”

Jadi, apa tunggu lagi. Jom DAFTAR AHLI SHAKLEE! Rugi sangat jika tidak mendaftar, pilihan hanya dihujung jari anda. Hubungi saya disini:

daftar-ahli-shaklee

Anda ingin mendaftar Sebagai Ahli Shaklee

Borang Daftar Ahli Shaklee

Mencari Pengedar Terdekat dengan Anda – Pengedar Shaklee di Malaysia

Pengedar VIVIX Shaklee Aktif

Pembelian terus melalui HQ Shaklee

Beli online Shaklee menggunakan Debit / Credit Card

Harga Product Shaklee

Dapatkan Harga Product Shaklee di sini

Please follow and like us:
%d bloggers like this: