Anda penduduk Shah Alam yang mencari Pengedar Shaklee Shah Alam atau Stokis Shaklee Shah Alam?

Anda mencari Pengedar Vivix Shaklee berdekatan anda? Kami merupakan team Shaklee daripada Group iReach dan SuperStar yang berpengalaman lebih 20 tahun dan aktif di Malaysia.   Sekirangan anda memerlukan Produk Shaklee untuk Penghantaran ke Rumah / Pejabat anda, anda boleh hubungi beliau

COD Shaklee boleh hubungi Pengedar Vivix Shaklee di Shah Alam :

Nama : Edza Hamdan

FB Page : Pengedar Vivix Shaklee Shah Alam

Contact No : 016 215 9665

Blog :

www.pengedarvitamin.com

COD Area : Shah Alam, Klang, USJ & Kawasan Sekitarnya

Saya merupakan Pengedar Shaklee dan Bisness Leader Shaklee dan sangat berpengalaman dalam bidang kesihatan. Saya juga mengambil Shaklee untuk kesihatan tubuh badan bermula dari Set Kecantikan Kulit, Set Detox Shaklee, Set Kurus Shaklee sehinggalah ke kesihatan tubuh badan untuk ahli keluarga saya.

 

Untuk pengetahuan anda, kami dalam Shaklee pula team mempunyai mentor berpengalaman lebih daripada 20 tahun di dalam Shaklee. Saya merupakan Pengedar Shaklee yang TERLATIH dan BERPENGALAMAN serta tinggal di Shah Alam serta boleh COD Produk Shaklee ke seluruh Shah Alam dan kawasan sekitarnya.

 

Oleh itu, sekiranya anda memerlukan konsultasi di dalam Shaklee, saya juga boleh membantu anda tentang pengambilan produk yang BETUL, BERKESAN dan BERSESUAIAN untuk anda seperti yang disarankan oleh PAKAR NUTRISI yang bertauliah.

 

Shaklee hanya melantik Pengedar SHAKLEE dan bukan Stokis Shaklee. Warga Shah Alam yang mencari Stokis Shaklee bolehlah menghubungi Pengedar Shaklee di Shah Alam dalam rangkaian kami untuk COD produk Shaklee atau Self Pick up di seluruh daerah Shah Alam.   Anda juga boleh mendaftar ahli Shaklee untuk mendapatkan hak istimewa bersama Shaklee.

 

Ini adalah lebih menguntungkan dan menjimatkan bagi warga Shah Alam untuk menjadi ahli Shaklee yang sah berdaftar dengan Pengedar Shaklee Shah Alam yang aktif, supaya anda boleh mendapatkan perkhidmatan daripada kami.

 

Kami juga menerima pembayaran secara debit card atau kad kredit.   Bagi yang tak sempat untuk COD Shaklee di Shah Alam atau self pick up anda juga boleh memilih untuk poslaju ke mana-mana saja lokasi pilihan anda.

 

Kami juga membuat pengeposan produk Shaklee di Semenanjung Malaysia sehingga ke Sabah, Sarawak, Brunei dan Singapura.

7 Sebab Kenapa Anda Perlu Beli Shaklee dari Saya dan Bukan Daripada Pengedar Shaklee yang Lain?

 

1. Stock Terbaru Daripada Warehouse Shaklee

 

Kami merupakan Pengedar Shaklee yang mengambil stock terus daripada Warehouse Shaklee di Shah Alam, jadi stock kami semuanya terbaru daripada Shaklee. Bukan stock bawah katil ya.

 

2. Pengalaman mengamalkan produk Shaklee lebih daripada 20 tahun

 

Shaklee merupakan produk yang sangat selamat dan semulajadi. Team kami sudah pun mengamalkan produk Shaklee lebih daripada 20 tahun. InsyaAllah kami akan kongsikan pengalaman dan juga tahap kesihatan mereka yang semakin baik. Alhamdulillah.

 

Shaklee mempunyai kajian kesihatan bagi mereka yang mengambil produk Shaklee. Anda boleh lihat bagaimana tahap kesihatan mereka dimana kajian tersebut Shaklee mengambil pihak ke-tiga untuk mendapatkan perbezaan tahap kesihatan setelah mengambil produk Shaklee lebih daripada 20 tahun.

 

3. Pengalaman sendiri dalam menggunakan Produk Shaklee

 

Saya sendiri pengamal produk Shaklee dan mengambil Set Shaklee sejak 2012 lagi. Sehinggakan semua ahli keluarga saya mengamalkan dan makan produk Shaklee ini untuk keperluan nutrisi harian untuk tubuh badan kami.

 

4. Mempunyai direct access kepada Nutritionist Shaklee

 

Kumpulan kami mempunyai direct access kepada Nutritionist Shaklee, sekiranya ada pertanyaan atau pun kemusykilan, insyaAllah kami akan bantu anda untuk pengambilan produk Shaklee yang terbaik untuk keperluan anda.

 

5. Kumpulan yang Terlatih dan Mempunyai pengetahuan dalam bidang Nutrisi Shaklee

 

Setiap bulan Shaklee akan memberikan latihan mengenai informasi kesihatan melalui Health Talk bersama Nutritionist Shaklee yang bertauliah. Kami juga didedahkan dengan kepentingan Nutrisi didalam tubuh badan serta keperluan pengambilan untuk meningkatkan tahap kesihatan dan gaya hidup kita. Kami juga mempunyai access dengan Doktor Pakar yang mengamalkan nutrisi dalam meningkatkan kesihatan dalam tubuh badan kita.

 

6. Boleh COD Produk Shaklee ke rumah atau pejabat anda

 

Perkhidmatan COD juga dijalankan oleh kumpulan kami, kami akan mengambil produk fresh dari Warehouse Shaklee dan hantar kepada anda dengan segera (insyaAllah dalam masa 24 jam). Dan saya juga tidak simpan stock yang banyak di rumah ya, kami mengamalkan konsep stock terus dari Shaklee.

 

7. Pengambilan dose yang bersesuaian untuk keperluan tubuh badan anda

 

Setiap tubuh badan manusia mempunyai tahap dan keperluan nutrisi yang berbeza. Oleh itu, kami boleh bantu anda tentang cara pengambilan produk yang betul dan berkesan kerana kami dilatih oleh Pakar Nutrisi Shaklee.

Tonton Video 2 minit yang memaparkan aktiviti kami team Shaklee kami yang merupakan

Group Pengedar Shaklee Aktif dan Terbesar di Malaysia di Malaysia

“BINA BUSINESS ANDA – Build to Last Bersama Shaklee”

Jadi, apa tunggu lagi. Jom DAFTAR AHLI SHAKLEE! Rugi sangat jika tidak mendaftar, pilihan hanya dihujung jari anda. Hubungi saya disini:

daftar-ahli-shaklee

Anda ingin mendaftar Sebagai Ahli Shaklee

Borang Daftar Ahli Shaklee

Mencari Pengedar Terdekat dengan Anda – Pengedar Shaklee di Malaysia

Pengedar VIVIX Shaklee Aktif

Pembelian terus melalui HQ Shaklee

Beli online Shaklee menggunakan Debit / Credit Card

Harga Produk Shaklee

Dapatkan Harga Product Shaklee di sini

Channel YouTube untuk Informasi Shaklee

YouTube Pengedar Shaklee Anda

 

Please follow and like us:
%d bloggers like this: