Borang Pendaftaran Keahlian Shaklee

Daftar Ahli Shaklee bersama Pengedar Shaklee Aktif Malaysia untuk mendapatkan hak keistimewaan anda bersama kami. Hubungi kami untuk keterangan lanjut.
Shaklee : 016 215 9665

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Tahniah kerana anda memilih untuk mendaftar Ahli Shaklee Secara Online. Untuk pengetahuan anda, cara mudah untuk menDaftar Ahli Shaklee Online ialah anda perlu mengisi Borang Daftar Keahlian Shaklee Online yang disediakan di bawah. Namun sekiranya ingin mempercepatkan untuk tujuan pedaftaran, kami menyediakan khidmat pendaftaran ahli Shaklee secara SMS @ WhatsApp bagi memudahkan anda untuk Daftar Ahli Shaklee sila : SMS @ WhatsApp “Daftar Ahli” ke 016 215 9665. Kami akan membantu anda untuk menguruskan pendaftaran ahli anda secepat mungkin untuk anda mendapatkan produk Shaklee dengan kadar segera.

Daftar Ahli Shaklee

SMS “Daftar Ahli” ke 016 215 9665 Untuk Mendaftar Ahli Bersama Kami

Sekiranya anda lebih selesa untuk mengisi borang pendaftaran, anda boleh mengisi borang pendaftaran ahli Shaklee yang telah disediakan di bawah. Setelah selesai mengisi borang, anda boleh tekan butang SUBMIT untuk menghantar informasi pendaftaran anda dan kami akan hubungi anda untuk mengesahkan pendaftaran anda dalam masa 24 jam.

Untuk pengetahuan anda, yuran keahlian Shaklee adalah RM69 seumur hidup. Setiap pendaftaran ahli baru anda akan memperolehi kit shaklee setiap keahlian baru Shaklee akan terima Starter Kit yang baru, diamana ianya lebih moden, padat dengan informasi, komprehensif dan menarik. Di dalam kit itu mengandungi:

  • Shaklee Product Information
  • Shaklee Landmark Study
  • Shaklee Difference
  • Shaklee Business Guide
  • Senarai Harga Produk Shaklee

Haa..menarik kan? Untuk pendaftaran beserta penghantaran kit Shaklee ialah RM11 sahaja. Jadinyan, jumlah harga yuran pendaftaran keahlian ialah RM80. Jimat bukan, jadinya untuk pendaftaran ahli shaklee anda boleh mengisi borang keahlian di bawah ini.

Borang Keahlian Shaklee – Shaklee Registration Membership Form.

Sila isikan borang mengikut data dibawah.

Sekali lagi tahniah saya ucapkan kepada anda kerana berjaya mendaftar sebagai ahli Shaklee bersama kami.