Pengedar Shaklee Shah Alam

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Saya merupakan Shaklee Independent Distributor yang obses untuk berkongsi manfaat kepada anda semua mengenai kebaikan produk Shaklee. Telah menggunakan hampir 5 tahun vitamin Shaklee, semenjak bergelar seorang pelajar, pekerja dan juga isteri.

Bekerja di bidang industri automotive dan belajar secara sambilan amat mencabar. Selama 3 tahun mengambil vitamin dengan cara pemakanan yang tidak teratur, kurang memberikan kesan yang positif.

Alhamdulillah, setelah mendapat tahu bagaimana cara pemakanan yang betul, dan dengan izin Allah S.W.T,  kini kehidupan seharian saya lebih ceria, bertenaga dan bersemangat dalam melaksanakan tanggungjawab sebagai seorang pekerja, pelajar dan isteri.

Selain daripada itu juga, kepuasan dalam keberkesanan pengambilan Vitamin Shaklee bukan sahaja memberi tenaga yang diperlukan, malahan ia membantu memperbaiki masalah kulit saya yang sememangnya bermasalah meniti usia 30-an.

Saya memang seorang yang sangat simple, tak berapa suka untuk make-up yang tebal tebal, kerana bagi saya kecantikan asli lagi menjimatkan masa dan tidak memudaratkan. Sebelum ini bermacam macam pencuci, cream, rawatan wajah yang pelbagai saya lakukan untuk mendapat kembali apa yang diidaman. Dah penat mencari kerana kebiasaannya hanya bertahan dua bulan dan kerosakan datang kembali.

Alhamdulillah, dengan konsultasi yang bersesuaian dengan kulit dan masalah saya, memang super duper awesome keputusan yang saya perolehi. Tak percaya? Ini adalah testimoni dari saya sendiri.

Set Kecantikan Shaklee

Kenapa masih berniaga?

Kini saya cuba melangkah ke fasa yang baru dengan Shaklee. Orang kata perkara yang baik tidak baik dirahsiakan. Saya telah melaluinya. Saya ingin berkongsi dengan orang ramai betapa hebat dan berkesannya produk Shaklee. Tak salahkan? Sharing is caring.:)  Atas dorongan untuk berkongsi kebaikan dengan rakan terdekat dan kenalan rapat, saya bertekad mengambil keputusan untuk menjadi pengedar aktif.

Sekiranya anda mahu mendapatkan secara terperinci, sila hubungi saya :

Pengedar Shaklee Terbaik

In sha Allah, saya akan beri keterangan dengan lebih lanjut. Penghantaran dilakukan di seluruh Malaysia dan COD boleh di kawasan :

1- Seluruh kawasan Shah Alam

2- Subang – Summit USJ, Subang Prade, Airport Subang

3- Puchong – IOI Mall, One City, Puchong

4- Seri Kembangan – Jusco, Taman Equine

Hidup Sihat! Minda Cergas! Ceria Selalu !