Assalamualaikum & Selamat Sejahtera,

Selamat datang August! Okay hari ini saya nak kongsikan mengenai Promos August 2018 untuk pelanggan tetap kami. Haa, nak tau promosi best untuk bulan ini? Dah tahu kan Omega Guard Shaklee, yeaayy! Sangat berbalooi tau untuk dapatkan Omega guard Shaklee ni.

Kalau pembaca nak tahu, Omega Guard Shaklee merupakan minyak ikan terbaik di dunia tau. Banyak Kebaikan dan keistimewaan Omega Guard Shaklee ini. Dan yang paling bagus, ianya boleh diamalkan untuk seisi keluarga. Haaa, sebab itulah sepatutnya setiap rumah mesti ada sebotol minyak ikan Omega Guard ini. Wajib! Mengapa saya kata wajib? Sebabnya anda sememangnya memerlukan minyak ikan untuk diet seharian anda. Antara golongan yang wajib ambil Omega Guard Shaklee dalam diet seharian mereka ialah:

 

 

Menarik kan promosi bulan ini? Jadinya apa tunggu lagi jom ambil Omega Guard Shaklee Sekarang. Nak-nak tengah promo sekarangkan. Jadinya apa tunggu lagi jom ambil peluang cepat-cepat. Kumpul2 order dengan adik beradik @ kawan2 office @ family sendiri pun okay tau. Jom tungggu apa lagi. Dapatkan khasiat terbaik omega guard untuk tubuh badan kita tau. Ini dia promosi untuk bulan ini:

Macam mana nak dapatkan Promosi Bulan ini?

Caranya mudah sahaja. Yang pertama sekali anda perlu mendaftar ahli dengan Shaklee. Eh? Belum daftar ke? Kalau belum daftar terus ke Daftar Ahli Shaklee, bulan ini ada promosi Daftar Ahli August tau, rugi kalau tak ambil peluang.

Okay bagi anda yang sudah menjadi ahli, dengan pembelian Omege Guard Shaklee sebanyak 5 botol, anda layak menerima E-Voucher bernilai RM60.00 untuk pembelian seterusnya. Macam mana nak guna E-Voucher ini?

Dah dapat E-Voucher ini, anda boleh buat pembelian seterusnya dengan minimum pembelian RM100, anda boleh menggunakan E-Voucher sebanyak RM20. Contoh paling bagus, sekiranya anda membeli Vivix Shaklee anda dapat pengurangan harga sebanyak RM60.00, hampir 15% penjimatan tau! Haaa, best ke best? Siapa yang ambil omega memang tahulah nikmat dia macam mana. Jom baca himpunan Testimoni Omega Shaklee di sini, memang minyak ikan terbaik untuk semua golongan.

Bila tubun badan kita cergas, apa yang nak dilakukan insyaAllah dipermudahkan. Whatsapp saya sekarang tau, stadium parabola saya tadahkan. Hihihihihi.

Ingat, periksa jenis minyak ikan uols tau! Minyak ikan ke hati ikan?

 

 

 

 

 

 

Please follow and like us:
%d bloggers like this: