Assalamualaikum, apa khabar semua? Rata-rata disini jumpa saya di online di sinikan ==> www.PengedarVitamin.com kedai shaklee online Ramai yang bertanya dengan saya, macam mana buat busines? Business ok ke? Ok nak share sikit, untuk Shaklee saya ada 3 nadi utama business iaitu blog, FB Page dan Instagram. Online marketing memang nadi utama saya, memang ambil masa untuk membina, tapi bila dah tuai mmg awesome sangat! Alhamdulillah. Buat memang semua boleh buat, tapi untuk kumpulan kami memang ada special teknik yang memang betul-betul membantu. Kalau uols nak buat business online dengan mentor business online yg best boleh tengok di sini. Biasanya di laman social saya menggunakan nama commercial Opah Jelita giteww, so kalau terjumpa Edza Hamdan atau Opah Jelita @ nama singkatan OJ saya lah tu ya! bukan orang lain tau. So kalau uols nak tahu perkembangan terkini untuk product informasi dan cerita2 dari saya boleh terus follow blog, FB Page dan Instagram saya tau! Nak tahu apa linknya, sila terus click pada gambar tau!
pengedar-shaklee-shah-alam

Jom Follow FB Personal Saya

 
pengedar-shaklee-shah-alam-4

Kedai Shaklee Online di FB

 
pengedar-shaklee-shah-alam-3

Kedai Shaklee Online di Blog

pengedar-shaklee-shah-alam-2

Kedai Shaklee Online di Instagram

 
pengedar-shaklee-shah-alam-1

Perkongsian dari Hati di Blog

  Jadinya, kalau uols nak tahu perkembangan terkini dan entry terkini, jom follow rapat2 okay! InsyaAllah OJ merajinkan diri untuk update untuk berkongsi dengan anda semua. Ok selamat malam dan Jom Shopping Shaklee dengan OJ
 
Pembelian terus melalui HQ Shaklee

Beli online Vitamin Shaklee menggunakan Debit / Credit Card

   
Anda ingin mendaftar Sebagai Ahli Shaklee

Borang Daftar Ahli Shaklee

   
Mencari Pengedar Terdekat dengan Anda - Pengedar Shaklee di Malaysia

Pengedar Shaklee Aktif 2016