Holistic detox? Apa itu? ==== Dalam banyak2 program ‪#‎Shaklee‬ jalankan, ‪#‎Detox‬ adalah program yang paling mendapat tempat dihati kami, nak sihat, nak cergas nak bermaya, semuanya dengan detox, dengan detox dapat pula bonus impian » berat badan turun!! selain itu semua nya berjalan dengan lancar InsyaAllah Holistic detox, bukannya semata-mata bergantung kepada product tau!! Ia merangkumi cara pemakanan, waktu pemakanan, produk yang digunakan dan senaman yg diperlukan, yang paling penting kalau nak holistic 100% mesti yang semulajadi, baru la bersih, haaaa best ke best Meh saya nak share sikit, gambar graf dibawa ini menunjukkan salinan journal hasil kajian ke atas sample pengguna yang menjalani program detox dengan meal plan + produk shaklee Kajian menunjukkan hasil dan keberkesanan program detox + mealplan shaklee ke atas sample, hasil kajian menunjukkan penurunan berat badan yang SIGNIFIKAN selepas 7 hari program cleansing dijalankan Haaaaa...#Shaklee ni nak buat program detox pun, masih buat kajian klinikal, bukan setakat produk shaklee je menjalani kajian klinikal, kempen dan projek / program kesihatan shaklee pun diorang hantar pi test lagi, 3rd party dan academicians yang buat yaaa, bukan semberono kagumsssss nokss!!! Jom saya share sikit result dari journal ini, hasil kajian ini merangkumi keputusan dua kumpulan yang mengambil set detox shaklee yang lengkap dan separa lengkap dimana keputusan dikaji dan focus kepada : ❤️ focus pemikiran ❤️ tenaga ❤️ kualiti tidur ❤️ ketagihan / craving ❤️ mood ❤️ buang air besar ❤️ kembung haaaa, best ke best, jom saya kupaskan sedikit setelah kajian dilakukan keluarlah keputusan pada graph dibawah jom holistic detox graf yang kiri yg ada kaler hijau, kelabu merah tu Itu adalah perbandingan antara : yg ada perubahan positif vs yg takde perubahan vs makin teruk Graf yang hijau itu = ada perubahan positif Graf yang kanan biru tu ialah perbandingan antara sample group 1 dengan sample group 2 Secara keseluruhan, kita nampak hijau tu sangat tinggi Ini bermakna hampir semua org dapat kesan positif = improvement Bagi yang tidak mendapat kesan langsung atau takde perubahan mungkin kerana badan dia masih fasa adjustment @ pembaikan dalaman, Manakala yang semakin teruk kemungkinan dia sedang healing crisis Cuba anda tengok kat bowel movement, ada sikit lain kat situ, sebab result nya kelabu = takde perubahan akan tetapi lagi banyak daripada yang bertambah baik, keseluruhannya memang positif la kepustusan Sebab tu saintis terlibat yang mana mereka 100% takde kaitan dengan shaklee dan 100% adalah pihak ketiga, merumuskan bahawa adalah selamat dan berkesan untuk manusia mengikuti program detox shaklee Makanya persoalannya ialah adakah prog detox kita bersama produk2 mana2 sebelum ini atau sekarang ini ada mendapat pengesahan keselamatan dan keberkesanan atau melalui kajian klinikal seteliti ini? Saya memang rasa semakin yakin dan selamat untuk follow program detox shaklee, yang paling best sugar craving saya dah kena campak jauh2, bukan sekadar product sahaja tau! Nak detox dengan saya, Rakan Detox Anda badan sihat, sistem peredaran badan pun terjaga bonus berat badan turun tau!! Jom Hubungi saya di talian 012 225 9665, Jom Detox!! Pengedar Shaklee Shah Alam