Sejak kebelakangan ini, banyak kali saya terima panggilan mengenai harga Vivix Shaklee, Alhamdulillah feedback yang diterima amat bagus sekali dan semestinya kebanyakan mereka mengambil double set kerana ianya mendapat penjimatan berganda di mana mereka terus boleh mendaftar ahli dengan percuma disamping memperoleh rebate dari Shaklee yang akan dimasukkan terus ke dalam akaun bank mereka.

berapa harga vivix shaklee

Setiap hari pasti ada permintaan Vivix Shaklee dari pelanggan diluar sana, dan tentulah ianya merupakan produk yang berkuali tinggi dan kandungan Vivix mempunyai manfaat di mana dapat membantu sehingga ke peringkat sel tubuh badan anda. Untuk pengetahuan anda, stock Vivix yang kami ambil adalah terus daripada gudang Shaklee Malaysia. Sepanjang konsultasi ada banyak persoalan yang diutarakan oleh pelanggan saya antaranya ialah;

 

  • Vivix ini sejenis pil atau cecair?
  • Berapa saiz sebotol Vivix ini?
  • Bagaimana rasa Vivix ni? Sedap kah?
  • Bagaimana cara penyimpanan Vivix Shaklee ini?
  • Berapa harga Vivix?

 

Haa, memang banyak persoalan bukan? Tapi tak apa saya faham kerana untuk pelaburan kesihatan kita pasti mahukan yang terbaik mengenai produk yang ita mahukan bukan? Okay kita pergi satu persatu ya.

 

Soalan Pertama : Vivix ini sejenis cecair atau pill ya?

Vivix adalah cecair yang pekat dimana ianya mengandungi pati polifonel dan juga resverastrol yang diekstract dari empat jenis bahan utama. Vivix dihasilkan melalui proses ekstraks berpaten dimana ia merupakan campuran botanic Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu. Empat bahan ini merupakan pati antioksida yang sangat tinggi dan ianya membantu memperbaiki sehingga ke tahap sel dalam tubuh badan kita. Sebab itulah Vivix ini super power dah harga Vivix sangat-sangat berbaloi.

Vivix Shaklee

 

Soalan ke-dua : Berapa size sebotol Vivix Shaklee ini?

Size sebotol Vivix Shaklee ini ialah 150ml dimana ianya dijual terus dari Shaklee Malaysia. Jikalau anda mendapat informasi sebaliknya, sila berhati-hati tau. Mana tahu silap haribulan anda dapat yang tiruan pula.Nangis bucu katil tau. Kesian kesian. Jadinya kalau nak beli Vivix ni baik terus hubungi ke hotline kami terus tau yang penting dari kami www.PengedarVitamin.com.

Sebotol mengandungi 150ml Vivix Shaklee

 

 

Soalan ke-tiga : Bagaimana rasa Vivix ini? Sedap ke?

Wah…wah..kalau sayalah kan, sekali rasa pasti nak lagi. Memang tak cukup tau sesudu teh. Rasa Vivix Shaklee ni masam-masam manis dan sedikit pekat sebab ia merupakan pati asli daripada anggur & eldebery. Di penghujung rasa ada rasa sedikit kelat dimana rasa akar asli daripada polygonum cuspaditum dan lobak unggu. Apa pun rasanya masih lagi sedap dan boleh ditelan serta sejuk sahaja ia mengalir ditekak ini. Masih terasa kemanisan extrat pati asli ini.

Pengedar Vivix Shaklee

 

Soalan ke-empat : Bagaimana penyimpanan Vivix Shaklee ini?

Vivix Shaklee haruslah disimpan di tempat yang sejuk untuk menjaga kualiti Vivix agar ianya kekal berkhasiat dan kandungan Vivix masih terjaga. Lagi satu Vivix Shaklee juga boleh disimpan dalam “deep freezer” tau. Memang tak akan bertukar tekstur dan warnanya. Haaa..best ke best? Pernah dengarkan, kala kita nak tahu sesuatu itu daripada pati yang original atau tidak cuba simpan dalam peti sejuk beku. Kalau keras memang ada sesuatulah. Tapi dengan Vivix Shaklee simpan berapa bulan pun pasti tak tak akan beku. Tak percaya? Saya memang simpan Vivix Shaklee yang saya makan di dalam peti sejuk beku tau.

Nampak tak? Botol Vivix Yang Sejuk Beku itu?

 

Dan soalan yang terakhir ialah:

 

Soalan ke – lima : Berapa harga Vivix?

Harga sebotol Vivix yang ditetapkan oleh Shaklee Malaysia ialah RM503.

 

Walaubagaimana pun, ada tiga tawaran yang kami berikan khas kepada anda pembaca setia www.pengedarvitamin.com dimana untuk membeli Vivix Shaklee ini. Anda diberi tiga pilihan sama ada ingin membeli :

  1. Sebotol Vivix Shaklee,
  2. Dua Botol Vivix Shaklee, atau:
  3. Enam Botol Vivix Shaklee

Banyaknya pilihan? Yang mana satu nak pilih ini? Okay jom anda lihat apa yang akan kami tawarkan kepada anda:

Pembelian Sebotol Vivix Shaklee Malaysa

Pembelian sebotol Vivix Shaklee anda layak menerima PERCUMA PENGHANTARAN kepada anda semua di Seluruh Malaysia. Nak lagi jimat jom daftar ahli bersama kami untuk mendapatkan hak exclusive anda bersama Shaklee.

Harga Sebotol Vivix Pada Tahun 2017

Pembelian Dua Botol Vivix Shaklee Malaysia

Dengan pembelian dua botol Vivix Shaklee, anda akan perolehi harga yang super jimat dan berbaloi baloi di mana penjimatan yang anda perolehi dengan pembelian dua botol Vivix Shaklee ini ialah

  • Percuma pendaftaran keahlian bernilai RM80
  • Percuma penghantaran melalui pengeposan sehingga ke pintu rumah atau pejabat anda bernilai RM15
  • Rebate yang dimasukkan oleh Shaklee ke bank anda sebanyak RM35++
  • Penjimatan pembelian sebanyak RM146

Dengan pembelian dua botol Vivix Shaklee ini jumlah penjimatan anda bernilai RM276.00. Fuh jimat lagi siap boleh beli sebotol lagi Vivix dengan hanya menambah 50% dari harga asal.

Harga Untuk Dua Botol Vivix RM860 Sahaja Tau! Jimat RM276.00

Pembelian Enam Botol Vivix Shaklee Malaysia

Dan sekiranya anda ingin jimat lagi untuk melengkapkan fasa pengambilan Vivix Shaklee (dinasihatkan berterusan selama 6 bulan untuk memperbaiki sel-sel yang rosak) anda akan perolehi harga yang super awesome jimat dan berbaloi baloi di mana penjimatan yang anda perolehi dengan pembelian enam botol Vivix Shaklee ini ialah

  • Percuma pendaftaran keahlian bernilai RM80
  • Percuma penghantaran melalui pengeposan sehingga ke pintu rumah atau pejabat anda bernilai RM15
  • Rebate yang dimasukkan oleh Shaklee ke bank anda sebanyak RM250++
  • Penjimatan pembelian sebanyak RM490++

Dengan pembelian enam botol Vivix Shaklee ini jumlah penjimatan anda bernilai RM835.00. Fuh jimat lagi siap boleh beli berganda lagi Vivix.

Pengedar Vivix Shaklee

Harga Untuk Dua Botol Vivix RM2520 Sahaja Tau! Jimat RM835.00

 

Ha, macam mana dah pilih yang mana satu penjimatan yang anda inginkan?

  • Satu botol?
  • Dua botol? atau
  • Enam botol Vivix?

Yang penting, anda yang memilihnya untuk kesihatan tubuh badan anda. Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh terus hubungi hotline kami di talian :

Daftar Ahli Shaklee

SMS “Daftar Ahli” ke 016 215 9665 Untuk Mendaftar Ahli Bersama Kami