Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Selamat Datang August 2018, bulan yang penuh dengan kemenangan dan semangat buat kita semua warga Malaysia. Anda ke sini kerana anda ingin mendaftar keahlian Shaklee bukan? Baiklah, ini yang saya tak sabar untuk kongsikan tawaran istimewa untuk mereka yang mendaftar keahlian pada bulan ini. Untung berganda sangat tau!

Haa, nak kongsikan bagi mereka yang mendaftar ahli Shaklee pada bulan ini, anda layak untuk mendapat tawaran yang sangat best di mana setiap pendaftaran ahli baru pada bulan ini anda diberi tiga pilihan dengan minimum pembelian 100UV atau dalam RM500++ anda boleh memilih sama ada:

Beli Satu Botol Vitamin C Shaklee bernilai RM103.35 pada harga RM63.60 sahaja, Atau:

Daftar Ahli Shaklee

 

Beli Satu Botol Shaklee Shaker bernilai RM33.50 pada harga RM19.10 sahaja, Atau:

Daftar Ahli Shaklee

Beli Kedua-dua Botol Vitamin C Shaklee dan Shaklee Shaker bernilai RM136.85 pada harga RM82.60 sahaja

Daftar Ahli Shaklee

Haa, banyak juga penjimatan bukan? Nak tahu lebih lanjut bagaimana untuk mendapatkan tawaran ini? Jom hubungi saya cepat-cepat atau anda juga boleh mendaftar keahlian dengan mengisikan Borang Pendaftarah Ahli Shaklee di sini. Selain daripada itu untuk yang sudah mendaftar @ bakal mendaftar anda juga layak memperolehi RM60 Voucher setiap pembelian 5 botol Omega. Boleh baca lebih lanjut disini mengenai Promosi Omega August 2017.

Rasa nak lompat bintang dengan promosi yang dtawarkan oleh Shaklee, jikalau anda ingin mendaftar keahlian ada dua cara tau. Sama ada anda mendaftar dengan membayar yuran pendaftaran keahlian atau pembelian sebanyak 200UV automatik anda mendapat pendaftarah keahlian secara percuma. Haa, berita baiknya kalau anda membeli Promosi Omega August 2017, dengan penambahan pembelian Vitamin E Shaklee automatic anda perolehi pendaftaran percuma tau. Siap boleh tambah lagi promosi yang ditawarkan oleh Shaklee untuk bulan ini. Amacam? Best ke best?

Apa tunggu lagi? Jom daftar ahli Shaklee dengan kami. Saya pasti anda pasti bergembira dengan senang hati pada bulan ini. Salam kemerdekaan dari saya untuk anda semua.

Merdeka!

Merdeka!

Merdeka!

Daftar Ahli Shaklee

SMS “Daftar Ahli” ke 016 215 9665 Untuk Mendaftar Ahli Bersama Kami

Please follow and like us:
%d bloggers like this: