Bisnes online makan duit? Pernah tak dengar macam itu terutama bagi mereka yang baru nak memulakan kerja di rumah untuk menambahkan pendapatan. Tahukah anda? Ada Bisnes Online yang selamat untuk jana duit dengan modal hanya RM80 dari rumah?

 

Saya juga bermula dengan modal yang sangat rendah untuk bisnes online untuk menjana duit dengan kerja dari rumah. Sebenarnya dalam bisnes online anda perlu memulakan dengan diri anda iaitu dengan Build Your Online Bisnes. Ini kerana bisnes online adalah bisnes yang mempunyai potensi yang sangat tinggi untuk berjaya.

 

Saya mula terjebak dengan dunia online sejak terdetik untuk mencari aktiviti untuk menghilangkan kebosanan di waktu lapang. Tapi sebelum saya memulakan bisnes online ini ada 3 point utama sebelum saya fokus untuk membuat keputusan untuk membuat bisnes online ini.

 

3 Fakta Kenapa Bisness Online Ini Bisnes Yang Boleh Jana Duit Dari Rumah Walaupun Anda Bekerja

 

  • Kedai Bisnes Online Sentiasa terbuka 24 jam walaupun anda bercuti atau sakit atau tiada di dalam negara. Anda tidak perlu ada masa yang tetap untuk membuka kedai bisnes anda.

 

  • Pasaran yang terbuka dan luas. Seringkali saya mendapat feedback, susah hendak mendapatkan pelanggan hanya bergantung dengan orang sekelililng. Walhal anda juga boleh meluaskan pasaran anda kepada mereka yang tidak mengenali anda. Paling sesuai sekali bagi anda yang pemalu untuk bercakap dengan orang.

 

  • Anda boleh fokus bisnes online anda bila-bila masa sahaja, kerana bisnes online adalah fleksible. Apa yang anda perlu lakukan ialah atur masa anda untuk mencari dan memastikan bisnes online anda sentiasa terkini informasinya.

 

Disebabkan tiga fakta inilah membuatkan saya sebulat hati menjalankan bisnes online dengan gembiranya. Anda juga pasti sebegitu bukan? Mesti anda terfikir-fikir apakah bisnes online yang perlu saya lakukan. Jom saya kongsikan 6 cara untuk memastikan bisnes online anda adalah betul.

 

6 Ciri-ciri Untuk Anda Memastikan Bisnes Online Yang Anda Pilih Boleh Buat Duit Dari Rumah

  • Profitable – keuntungan modal, masa dan pelaburan

 

  • Adakah ianya memberi manfaat dan membantu dalam menyelesaikan masalah orang lain?

 

  • Adakah ianya sah dari segi undang-undang? – Halal? Lulus KKM? Tidak memudaratkan kesihatan orang lain?

 

  • Accountable – Adakah pembayang dilakukan secara konsistent?

 

  • Scalable – Adakah bisnes online ini boleh dikembangkan? Berapa tahun bisnes yang anda mahu lakukan?

 

  • Customer acquisition cost – Investment cost untuk memperkembangkan bisnes online anda.

 

  • Semangat & Focus

 

Semuanya keliru bukan? Jom saya kongsikan di dalam video ini 6 tips bagaimana saya memilih bisnes online yang selamat dan kenapa Shaklee adalah Bisnes Online Selamat Untuk Jana Duit Dengan Modal Hanya RM80 Dari Rumah kebetulan saya buat live di FB saya.

 

 

Best kan? Okay apa kata jom Daftar Ahli Shaklee Sekarang Untuk Buat Bisnes. Memang terbaik sungguh keputusan anda. Isi borang Pendaftaran Keahlian Shaklee Anda untuk memulakan langkah pertama anda. Isi di sini >> BORANG DAFTAR AHLI SHAKLEE<<

Tonton Video 2 minit yang memaparkan aktiviti kami team Shaklee kami yang merupakan

Group Pengedar Shaklee Aktif dan Terbesar di Malaysia di Malaysia

“BINA BUSINESS ANDA – Build to Last Bersama Shaklee”

Jadi, apa tunggu lagi. Jom DAFTAR AHLI SHAKLEE! Rugi sangat jika tidak mendaftar, pilihan hanya dihujung jari anda. Hubungi saya disini:

daftar-ahli-shaklee

Anda ingin mendaftar Sebagai Ahli Shaklee

Borang Daftar Ahli Shaklee

Mencari Pengedar Terdekat dengan Anda – Pengedar Shaklee di Malaysia

Pengedar VIVIX Shaklee Aktif

Pembelian terus melalui HQ Shaklee

Beli online Shaklee menggunakan Debit / Credit Card

Harga Product Shaklee

Dapatkan Harga Product Shaklee di sini

Please follow and like us:
%d bloggers like this: