Assalamualaikum tahniah di atas pilihan anda. Untuk membeli secara on line terdapat dua cara. Cara yang pertama ialah anda beli terus secara online atau pun isi borang dan kami akan buat pesanan bagi pihak anda. Beli online Shaklee dengan kami, segala penghantaran dan urusan pembelian akan dilakukan oleh pihak kami.

Cara Beli Secara Online

Mulai Julai 2014, setiap pelanggan boleh mengakses eSell Shaklee anda boleh membeli secara on line seperti link di bawah :

Shopping On Line Shaklee

Tekan di sini Untuk Membeli Secara Online

 

Tips : Anda hanya perlu membuang tanda (√) pada kotak yang tidak berkenaan. Selamat membeli belah. Sekiranya anda tidak tahu cara menggunakan eSell, anda boleh click di sini.

Cara Beli Secara Manual

Sekiranya anda ragu-ragu, usah risau. Anda boleh terul whatsapp atau hubungi kami untuk keterangan lanjut. Senaraikan product yang anda inginkan, dan emailkan kepada kami bukti pembayaran. Selamat membeli belah… 🙂

Pengedar Shaklee Aktif

Beli Online Shaklee Menggunakan Debit @ Credit Card

Anda nak beli terus secara online di Shaklee? Penghantaran serta stock terbaru dari gudang Shaklee di Shah Alam diuruskan oleh Shaklee Malaysia. Hanya untuk penggunaan Credit @ Debit Card sahaja.

Sila buang tanda dibahagian kotak sebelah kiri andai anda tidak mahu membeli product tersebut. Sistem akan kira secara automatik.

(Andai anda membeli produk bernilai lebih daripada RM800, hubungi saya untuk mendapatkan keahlian secara percuma)