daftar ahli shaklee

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua! Alhamdulillah kita bersiaran lagi kali ini.

Nak cerita fakta sikit, kalau uols nak tahu lebih 2 juta orang yang telah berdaftar dengan Shaklee pada tahun 2014 mengikut database dan statistik daripada Shaklee Malaysia. Amacam ramaikan senarai ahli Shaklee berdaftar di Malaysia?

Akan tetapi anda tahu tak bahawasanya terlalu ramai ahli Shaklee di luar sana hanya menjadi ahli untuk dapatkan diskaun dan makan sendiri. Daftar semberono, tapi….krikkk krikkkk, pengedar yang aktif Shaklee macam kami juga yang dicarinya. Seolah-olah pergi beli kat Giant tanya mcm mana nak pakai kat AEON.

Oleh yang sedemikian, anda perlu memilih SID yang boleh membantu anda untuk mendapatkan bimbingan dengan pengambilan product yang berkesan agar anda tidak rugi membeli dan sentiasa mendapatkan product untuk anda mengikut kesesuaian dan keperluan.

Jadinya  untuk kali ini Edza akan kongsikan 7 Sebab kenapa dan mengapa anda perlu mendaftar ahli dengan kami. Haa, amacam teruja nak tahu? Jom saya kongsikan dengan anda

Point 1 : Pengalaman sendiri dan keluarga melalui pengambilan Shaklee dalam kehidupan seharian.

  • Kumpulan kami mempunyai pengalaman 20 Tahun Makan Shaklee sebagai Makanan Tambahan dan Telah Mendapat Kesan  yang baik sepanjang tempoh 20 tahun itu. Alhamdulillah. Pengambilan Shaklee ini bermula sejak dari bayi lagi sehingga mak2 bersalin, sakit kronik yang memerlukan nutrisi dan juga untuk penjagaan kesihatan tubuh badan kita sendiri.
  • Edza sendiri pengamal shaklee sejak 6 tahun yang lepas, diam tak diam memang Shaklee je yang saya ambil tak kesahlah untuk apa pun. Yang paling memberikan kesan dalam saya ialah apabila mak amalkan Shaklee untuk melengkapkan Nutrisi untuk beliau sewaktu diserang Vertigo.

Point 2 : Kami punyai access dengan Nutritionist dan Pakar Nutrisi dan Laktasi

  • Dalam kumpulan kami, anda juga boleh tanya terus kepada kami tanpa perlu protokol yang memakan masa untuk mendapatkan maklumat mengenai Shaklee dan juga pengambilan Shaklee. 
  • Pemberian pengambilan nutrisi juga bergantung keperluan customer, bukan saja2 tau! Ada yang perlu diambil, ada yang tidak perlu. Ini adalah penting untuk anda dan juga keluarga ada.

Point 3 : Informasi yang tepat dan betul hasil latihan dengan nutritionist Shaklee, 

  • Informasi yang kami berikan bukan informasi copy paste dari blog Pengedar Shaklee yang lain. Itu yang kadang-kadang customer perlu yang lain, tapi info yang diperlukan tidak ada. Ini adalah penting supaya apa yang anda perolehi mendapatkan nutrisi secara maksima dengan apa yang anda ambil.
  • Upline kami Master Salwa dan keluarganya sudah mula mengamalkan Produk Shaklee selama 20 tahun bermula sejak tahun 1996. Kepakaran dan pengalaman beliau di dalam Shaklee ini tidak boleh didapati di mana-mana. Lagi pun, beliau sendiri mendalami dalam bidang kajian tubuh manusia sejak di universiti lagi. Sebab itulah cadangan kami bukan suka-suka tau!.
  • Tak jumpa dalam buku dan tak jumpa dekat Nutritionist Shaklee. Dan perkara sebegini tidak akan dapat dari mana-mana melainkan dalam group kami sahaja iaitu SuperStar Shaklee. Macam mana saya dari bidang engineering boleh mahir dengan Shaklee, melalui pembelajaran dan juga pengalaman sendiri dalam penagambilan Shaklee la.

Point 4 : Penghantaran terus ke rumah anda untuk COD, anda boleh terus hubungi kami sekiranya anda di kawasan:

Selangor dan Lembah Klang

Selatan

  • Shaklee di Melaka
  • Shaklee di Gemencheh
  • Shaklee di Bandar Muar, Johor

Pantai Timur

  • Shaklee di Kuala Terengganu
  • Shaklee di Dungun
  • Shaklee di Paka
  • Shaklee di Kerteh
  • Shaklee di Kemaman

Utara

  • Shaklee di Kedah
  • Shaklee di Pulau Pinang
  • Shaklee di Tanjung Malim

Pstt: Masih ada kekosongan tau! Sebab mana sport area masih lagi ada yang diperlukan.

Point 5 : Penghantaran Melalui Pengeposan

Sekiranya anda ingin memilih penghantaran melalui pos, kami juga menyediakan penghantaran Poslaju / GDEX / CitiLink ke Seluruh Malaysia Sabah dan Sarawak, Dan Kami Juga Ada Pengalaman Penghantaran Product Shaklee ke Luar Negara

Point 7 : Kumpulan Shaklee yang aktif dan bersemangat tinggi

Dalam banyak kumpulan, kumpulan kami merupakan team yang aktif dan fresh dengan informasi tentang produk Shaklee dan bisnes Shaklee juga, sangat sesuai untuk yang nak daftar ahli Shaklee sama ada untuk makan sendiri dan juga untuk yang nak daftar ahli Shaklee untuk buat Bisnes Shaklee Online atau Offline

daftar-ahli-shaklee

Dan yang terakhir, saya juga punyai pengalaman dalam bidang Project Management lebih daripada 10 tahun, kemahiran dalam pengurusan business adalah perancangan utama jadinya sekiranya anda memerlukan tunjuk ajar bagaimana untuk memantapkan Bisness Shaklee anda online atau offline pilihan ditangan anda, jom kita sama-sama bina. InsyaAllah kami akan bantu anda dari zero ke hero.

Pengedar Shaklee Aktif

Please follow and like us:
%d bloggers like this: