Anda berminat untuk tambahkan pendapatan dengan Bisness Shaklee dan Jana Income Tambahan daripada rumah anda? Jom saksikan dua video best ini:

 

Buat Bisnes Sambil Bekerja

Dah Ada Kerjaya, Perlu ke Berniaga?Pengarah Khazanah Research Institute; Dr Muhammed Abdul Khalid, berkata:"Purata gaji Malaysia pada 2016 ialah RM1,600 berbanding RM1,500 tahun sebelumnya. Tetapi, kenaikan gaji di kawasan bandar cuma RM55. Negeri seperti Melaka dan Pulau Pinang pula, kadar kenaikan jadi sifar jika di ambil kira kadar inflasi." Admin boleh relate dengan statement beliau.Zaman mak/ayah kita bekerja dulu, gaji permulaan seorang graduate sekitar RM1,200 sebulan. Rumah sewa masa tu cuma RM50-100. Bayaran bulanan kereta pun lebih kurang sama; RM100 sebulan untuk kereta Datsun (kereta popular zaman 1980-an).Zaman sekarang, gaji graduate sekitar RM2,500. Rumah sewa pun dah RM700 (flat). Kalau rumah teres atau kondo lebih mahal, RM1,000 ke atas biasanya. Bayaran bulanan kereta pula RM500. Tu pun habis Perodua Axia dah, belum Honda City atau Toyota Vios.Agak-agak, berapa je yang tinggal?Sebab tu, orang sekarang makin susah menyimpan. Nak simpan macam mana kalau nak makan pun belum tentu cukup. Sampai orang KWSP cakap:1) "65% orang Malaysia cuma ada simpanan kurang RM50,000 bila umurnya 54 tahun". Maknanya, majority rakyat Malaysia nak simpan RM150 sebulan pun payah.2) "70% habiskan duit pencen kurang drpd 30-hari". Agak-agak, bagaimana nak survive baki umurnya yang masih 10-30 tahun lepas tu? Sebab tu, berniaga sambil bekerja bukan lagi pilihan. Tak kira passionate kerja macam mana sekalipun. Supaya kita tak jadi beban pada anak-anak bila dah tua nanti. Cuma pastikan, perniagaan yang kita usahakan tidak mengganggu kualiti kerja hakiki. Dalam banyak-banyak, memang bisnes online lah yang paling sesuai. Itu lah juga yang sedang diusahakan oleh Pn Putri Zulaikha Amin; #iReachLeaders dalam video ni. Sambil bekerja di salah satu syarikat gergasi pun masih boleh buat bisnes kalau dengan iReach ni. Tanpa mengganggu, kualiti kerja hakiki.Best kan bisnes ni?SHARE & Like IREACH untuk #iReachStory

Posted by iReach on 28hb Mei 2017
Walaupun Pemalu Tapi Tetapi Berjaya Dalam Bisnes

Kebanyakan orang ambil terlalu lama untuk mencari bisnes dan peluang yang sesuai.Ada yang ambil masa sebulan, ada jugak setahun, malah ada juga yang hingga sekarang masih lagi mencari bisnes yang sesuai. Kerap kali alasan yang diberikan adalah Saya ni pemalu lahSaya ni bukan berdarah bisnes jadi selalu bisnes tapi tak jadi Saya dah buat macam-macam tapi tak menjadi pon Ala susah lah bisnes ni ada yang mudah lagi tak? Alamak modal tinggi lah, saya tak cukup duit Tapi berbeza dengan Puan Farha Maskuri, walaupun pemalu tapi didorang dengan suami yang percaya dengan bisnes shaklee yang mampu pergi jauh dan dia cuba. Tetapi yang paling seronoknya dia tak perlu jumpa orang hanya berniaga melalui "senyap-senyap" sahaja pun mampu menjana pendapatan yang tak disangka-sangka Asal mulanya tak mahu berada di zon selesa, dan mencabar diri untuk lebih berjaya tapi akhirnya mampu pergi jauh dari apa yang dijangkakan. Best kan bisnes ni?SHARE & Like IREACH untuk #iReachStory

Posted by iReach on 24hb Julai 2017

Jom Ketahui 5 Sebab Kenapa Anda Perlu Joint Kami dan Pilih Kami Sebagai Bisnes Partner anda.

 

1. Group Paling Aktif di Malaysia

Kumpulan kami dibimbing oleh mentor yang berpangkat Presedential Master Shaklee (Pangkat yang paling tinggi di Shaklee) yang telah mencapai pendapatan 6 angka setiap bulan (bukan setahun ya) dan beliau juga seorang yang sangat komited dalam Shaklee untuk membantu lebih ramai orang yang inginkan kebebasan kewangan.

 

2. SOP yang membantu anda untuk buat business secara online

Kami akan membantu anda langkah demi langkah di dalam Shaklee sehingga anda berjaya di dalam Shaklee. Kami juga mempunyai Standard Operation Procedure bagi mereka yang baru bermula exclusive untuk mereka yang berdaftar dibawah kami,

 

3. Duplication System yang terbukti berkesan

Kejayaan saya sekarang adalah daripada tunjuk ajar mentor dan kami mempunyai kelebihan dalam pemasaran Shaklee secara online dan juga offline. Jadinya anda boleh memilih cara mana yang bersesuaian dengan anda untuk membuat pemasaran Shaklee. Kami mempunyai track record yang terbaik untuk kedua-dua sistem.

 

4. Material dan Poster yang Cantik dan Tersedia ada untuk Promosi di Instagram, Facebook, Blog mahupun di media sosial

Kekangan masa untuk design poster dan material bukan alasan, kami telah mempunyai pelbagai poster yang cantik dan memudahkan anda untuk berkongsi dengan pelanggan anda.

 

5. Support team 24 jam daripada leader sekiranya anda mempunyai pertanyaan samaada produk, keperluan dan juga busines.

Istimewanya sekiranya anda berdaftar dengan kami, anda boleh hubungi kami bila-bila masa sahaja jika anda memerlukan bantuan.

 

Hubungi saya di talian 016 215 9665 untuk COD Shaklee atau membuat penghantaran ke Seluruh Malaysia.

 

Nak Daftar Ahli Shaklee? Type “DAFTAR AHLI” dan Whatsapp ke 016 215 9665 sekarang juga untuk mendaftar ahli Shaklee.

 

Please follow and like us:
%d bloggers like this: