Siang tadi masa group berbicang mengenai pengambilan supplement yang Shaklee adakah mebebankan buah pinggang.

Tersentak OJ mendengar kisah inspirasi dari upline OJ, Master Salwa Al’Izzah.
Kata beliau Alhamdulillah sepanjang pengambilan Shaklee lebih dari 20 tahun, ayah beliau sihat sehingga sekarang dan menunggu waktu untuk ViVa PhD beliau pada minggu hadapan.

Dan dari kisah perbincangan juga buat OJ mulai sedar betapa penting nya jaga makan ni tau! Agak2 lupa daratan cepat2 ku Detox.
Auchh…sentap hakak & sangat memberikan inspirasi nok! Umur dah 64 tahun masih gigih membuat kajian mengenai DNA research yang melibatkan Babi dan Ayam. Antara kupasan beliau adalah “Halalkah Makanan Kita” yang sudah diterbitkan tahun 2013. Dan masa itu beliau baru graduate dalam Master pasa umur 50-an.
Banyak yang beliau kongsikan dengan kami. Yang paling best walaupun beliau ada kompilasi  kencing manis daripada keturunan, Alhamdulillah sewaktu membuat pemeriksaan pada May 2016, kidney profile 100% sihat dan berada dalam kondisi yang sangat bagus.
insyaAllah dengan landmark study yang sangat terbaik dan teliti, ke semua product Shaklee sentiasa sihat, selamat dan berkesan.
Kisah ini sangat memberikan sumber inspirasi dalam kehidupan OJ. Kesihatan yang paling mahal dijaga dengan teliti semestinya memberikan impak yang positif dalam kehidupan kita.
Anda bagaimana? Sudah pilih mana yang terbaik? Atau masih ragu2? 
Penjimatan dengan mengabaikan kesihatan adalah pelaburan yang rugi. Anda pilih yang mana?
Andai ada pertanyaan yang ingin disampaikan. Boleh terus hubungi OJ di talian
WhatsApp 016 215 9665 (OJ)

WhatsApp 016 215 9665 (OJ)

WhatsApp 016 215 9665 (OJ)
Hubungi OJ terus ya!

Please follow and like us:
%d bloggers like this: